Dagskonferanse i Bodø om framtidens fastlegeordning.

Dagskonferanse i Bodø om framtidens fastlegeordning.

 

Onsdag 6. november inviterer ALIS-Nord til en dagskonferanse i Bodø om framtidens fastlegeordning. Målgruppen for konferansen er unge og eldre fastleger, kommuneoverleger og helseledere i kommunene, brukerrepresentanter og ledere i spesialisthelsetjenesten, samt sentrale personer fra Legeforingen, KS og Helse- og omsorgsdepartementet (HOD).

Krisen i fastlegeordningen har økt det siste året, spesielt i de store og mellomstore kommunene. Det er i dag vanskelig å rekruttere unge leger til fastlegeyrket, og mange erfarne fastleger ønsker å gå ut av sine praksiser.

  • Hvilke tiltak må gjennomføres for å snu den negative spiralen i fastlegeordningen?
  • Vil 2020 bli starten på en opptur for kommunehelsetjenesten der mange unge leger ønsker å starte spesialistutdanning i allmennmedisin?

Kursavgift

ALIS-Nord dekker kursavgift og dagspakke for alle deltakere. Deltakerne må selv dekke utgifter til reise og opphold.

Overnatting

Det er mulig å bestille enkeltrom fra 5.-6. november for kr 1.390,- pr. rom på Scandic Havet. Dobbeltrom kr 1.590,- pr. rom. Prisene er inkluderer frokostbuffé.

For å bestille rom kan du enten ta direkte kontakt med hotellet på tlf: 75 50 38 00 eller på e-post havet@scandichotels.com

Viktig!
Referanse for avtalt pris: «47027902» og dato på arrangementet som er 6. november. Kortnummer og utløpsdato må også oppgis for å garantere bookingen.
Rom kan bestilles frem til 21. oktober.

 

Program: https://www.alis-nord.no/getfile.php/13865-1570175137/Dokumenter/Konferanse/ALIS-Nord%20-%20konferanse%2006112019.pdf

Gammel nettside

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

Nyhetsbrev

Vår siste rapport